Wat zeggen mensen over de behandelingen bij Marleen Dekker? 


Na een EMDR sessie over een arbeidsconflict, mevrouw had 1 EMDR sessie nodig. 
He Marleen! Maandag moe, maar wel een goed gevoel over alles. Lekker op tijd naar bed gegaan. Toevallig zaterdag nieuwe mensen ontmoet en het verhaal gedaan. Maar dat ging prima, zonder tranen en vooral zonder pijn. Achteraf bedenk ik me dat ik die ‘plaatjes’ niet meer zie, die pijnlijke situaties.

Dus, ik ben een zeer gelukkig mens weer 😁
Echt super fijn! Nogmaals bedankt he.

Na een Reflexintegratie consult, waarbij hij ook BachBloesem druppels mee naar huis kreeg; 
De druppels lijken al wel iets te doen. Zonder tegenstribbelen is hij al in zijn eentje naar de wc gegaan terwijl het donker was. En hij heeft zelf het licht uit gedaan in de slaapkamer in het donker. Dat durft hij normaal gesproken echt niet! 😃
En de oefening heeft hij al 2x gedaan en dan begon hij al uit z'n eigen. Het begin gaat dus iig  goed!Was ook goed om weer even bij je geweest te zijn.

Vliegangst, mevrouw had 1 EDMR sessie nodig. 
Dank je wel voor je behandeling. Ik heb er erg veel aangehad. Na 3 mislukte landing pogingen zijn we door gevlogen na Lissabon waar we inmiddels zijn geland. Maar behalve bij de 3 mislukte landingen bleef ik heel relaxt.

Jongetje van 3, met angsten en slaapproblemen: Kreeg Bach Bloesem druppels mee. 
Na 1 week; Hij heeft inderdaad het huilen en bozige gehad. Nu begint het weer wat beter te worden. Nu weet ik nog niet helemaal of het angstige weg is. Hij heeft wel al een keer geprobeerd zelf te slapen maar komt dan naar rustig naar beneden in plaats van paniekerig dus dat is wel beter.
Na 2 weken: 
Gister avond had hij alleen even weer een terugval dat hij huilend beneden kwam maar wel rustiger evengoed dan voorheen. Hij heeft al 2 nachten daarvoor goed geslapen


 
Opbellen
E-mail